Utolsó kommentek

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Vannak szép törvények megint

2006.12.27. 18:11 :: vomit

Az OGY decemberben elfogadta a regadó visszateriteserol szolo torvenyt, de nem sok orome lesz benne a nepeknek. Adminisztrativ korlatokkal elertek, hogy februar 1-tol kabe a jogosultak tizede jarulhat a kasszahoz, es nekik is csak a jogosan visszajaro ado egy reszet adjak meg.

A masik szep torveny az uj regado tablazat, viccesen raemeltek a regi autokra. Bar Bbrusszelnek a PM mar decemberben azt hazudta, hogy lesz ertekaranyos elbiralasra mod, egyelore semmilyen nyomat nem talaltam, lehet valami titkos belso VPOP utasitas. Vagy elobb radijesztenek a "hivatalos" osszeggel, es a fellebbezes soran merlegelnek.

Ha mar lenne a kivitelnel kotelezo regado maradvany visszafizetes, lenne csodalkozas. Ha egy 20 eves autora behozatalnal 2 milliot ker az allam, kivitelnel is ugyanennyit volna muszaj visszaadni.

Szólj hozzá!

Címkék: szivashegyek

A bejegyzés trackback címe:

https://regado.blog.hu/api/trackback/id/tr9626830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása