Utolsó kommentek

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Románia tökén ugrálnak

2007.03.05. 08:56 :: vomit

itthon ket es fel ev ota nem lehet panaszt tenni a diszkriminativ ado miatt. illetve annyi van, hogy a full osszeg befizetese utan a vpop masodfokon is megindokolja magat, aztan lehet kozigazgatasi birosagra menni.
a visszateritesnel szamitott kamu avulas meg az egyszeres kamat ellen sincsen apellata. Kovács László: Romániának változtatnia kell

-------------
Kovács László adó- és vámügyi biztos az egyik román napilapnak azt mondta: ha a bukaresti kormány nem változtat a vonatkozó jogszabályokon, akkor Brüsszel eljárást indít Románia ellen.

A politikus emlékeztetett arra: diszkriminatívnak tartja a gépjárművek forgalomba helyezésekor alkalmazott adót.

A biztos hozzátette: az Európai Bizottság azt is kifogásolja, hogy nem létezik olyan jogi fórum, amelyhez az emberek az adó mértékével összefüggő panaszaikkal fordulhatnának.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://regado.blog.hu/api/trackback/id/tr9743053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása