Utolsó kommentek

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Mi lesz itt jövőre...

2006.11.17. 13:25 :: vomit

termeszetesen nyugtaval kell dicserni a napot, attol tartok, hogy a benyujtott tablazaton emelnek egyet bucsuzoul.

mas kerdes, hogy a szamitas menete (futasteljesitmeny, valodi ertek figyelmen kivul hagyasa) tovabbra sem palya, az unio valami eroset fog erre mondani hamarosan. brusszelnek a pm mar azt hazudta, hogy 2007-ben lesz egyedi adokivetesi lehetoseg, amikor valaki pl. ketelkedik benne, hogy az altala hozott 5 eves, de menetkeptelen es torott auto itthon valoban az ujkori ara 52 szazalekat eri.

a valodi ertekvesztes igy jon ki. amelyik orszag nem enged igy szamolni, azt garantaltan es mindig megb@sszak:


regado es afamentes hasznalt ar
-------------------------------------- = X %
regado es afamentes ujkori ara MOST

ahogy korabban irtam, ebbol kovetkezik, h. a befizetendo osszeg sosem haladhatja meg (de meg csak meg sem kozelitheti) a belfoldi erteket. ha a "hivatalos" szamolasban nem igy van, azonnal fellebbezni kell.

ezt fogjak szamonkerni brusszelben meg a visszamenoleg megitelt regado visszateriteseknel is, ahol a torvenyt elnezve szinten nagy atbaszas fenyeget (azon tul, hogy a jogosultak 50-90%-at adminisztrativ akadalyokkal kizarjak a mokabol). a jogos osszeg toredeket akarja visszadobni (mondjuk a befizetett osszeg a jogosnak a 10-szerese volt, erre most vissza akarjak adni a felet es ra 15% kamatot.)

tudom, hogy nehez kovetni ezeket az izeket, de ahogy lattatok, en mar sportbol is rajta vagyok...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://regado.blog.hu/api/trackback/id/tr926833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása