Utolsó kommentek

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Alakul a táblázat, bazz

2006.12.18. 13:16 :: vomit

ez asszem pont egy szadeszos modosito volt. a most betolt legdurvabb, 300%-os adooszlopot torolte volna. ma delelott elutasitottak.
http://www.parlament.hu/irom38/01297/01297-0076.pdf
itt az indoklasa, de nem a 28. hanem a 90. cikkely (tovabbra sem ertekaranyos kivetes) miatt lesz balhe:

Indokolás
Az egységes javaslat szerinti adómérték a gépjármű értékének olyan jelentős részét teszi ki, hogy az az adóteher konfiskatórius jellegét, ezáltal alkotmányellenességét eredményezi.

 

Az adótételnek az egységes javaslat szerinti megállapítása közösségi jogba is ütközik, mivel olyan mértékű adótételeket állapít meg, amely a tagállamok közötti árumozgás tényleges akadályát képezi. Ez az Európai Közösségről szóló Szerződés 28. Cikke szerint tilos, a módosítás nagy valószínűséggel az Európai Bizottság általi kötelezettségszegési eljárás megindítását, illetve folytatását alapozza meg Magyarországgal szemben.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://regado.blog.hu/api/trackback/id/tr8826831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: sdwlsc.cn 2017.08.31. 17:11:54

Médiatörvény és reklámidő - Örülünk, Vincent?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása