Utolsó kommentek

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Átköltözök kicsit

2006.07.28. 11:17 :: vomit

Eléggé felpörögtek az események a regadó körül, arra pedig csak most jöttem rá, hogy  sokan csüngenek a statikus regadó oldalam minden szaván. Úgyhogy átteszem ide a székhelyemet.

Először valami szubjektív történelmi áttekintés készül, az eddig volt 4 regadó táblázattal. Élőszóban órákig tudnék mesélni az ECJ vonatkozó ítéleteiről, amelyek a magyar hatóságok számára még talán most is érthetetlen nyelveket beszélnek. De itt csak a lényeget fogom elősorolni, plusz jól belinkelem őket eredetiben.

Egymás mellett lesz majd látható két értékarányos adókivetés számológép (2004/05 és 2006), illetve a fenekedő elmarasztalásra készülve faragok egy visszatérítés számolót is, itt lehet rövidesen tesztelni. Ha lesznek szép ítéletek, kommunikációk meg kamuzások, megemlékezek róluk. Na, ez a terv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://regado.blog.hu/api/trackback/id/tr7811830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása