Utolsó kommentek

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Jó-e nekem a különeljárás?

2008.05.03. 11:50 :: vomit

utana kell szamolni, 3 ev felett siman jo lehet. akinek esze van, megorzi a kulfoldi kereskedoi ajanlatot (ujsag, internetes oldal), de persze a beados papirokra az utolso karcot, logo gombfejet es elkopott fekbetetet is felirja, sot onszorgalombol belfoldon tobb helyrol irasos ertekbecslest ker, es azokra kemenyen hivatkozik is.

ertsd: adott forgalmi ervenyesseggel, futassal es allapotban magyar rendszamos autot mennyiert venne be a kereskedo, es szerinte mennyiert remelhetne eladni. fontos, hogy a belfoldi hasznalt arat keressuk. lehet zaklatni a TC Nepperuzot, vagy kozvetlenul az Opticar-t, vagy akar a sajat biztositotol elore megkerdezni, hogy cascos vagy kotelezos totalkar eseten mennyit fizetnenek erre es erre az autora. garantalt a nagy meglepetes, es a vamnal/nkh-nal a hideg verejtek. ezek a papirok a kivetett ado elleni fellebbezesnel nagyon jol jonnek.

nem mindegy persze, hogy mihez hasonlitjak a jelenlegi belfoldi hasznalt arat. ugyanis az egykori magyar vetelar meglepoen kis szamokrol is szolhatott, de azota eltelt mondjuk 10-15 ev, es benezett az 500 szazalekos inflacio. plusz azt sem szabad elfeledni, hogy a jelenben az uj allapothoz tartozo arnak bizony resze az áfa es a kategoria avulas nelkuli regadoja is. ezek figyelembevetele nelkul az fenyeget, hogy "a behozott terméket és a hasonló belföldi terméket terhelő adót másképp, illetve más eljárás szerint kell kiszámolni".

annyit kell meg tudni, hogy eleve unios jogsertes, amikor az eredmenyt nem tudod elore felbecsulni. nincsenek iranyado tablazatok evjaratrol, km-rol, tipusrol, inflaciorol, vagy vmi nyomorult peldaszamitas, semmi. mar az eredeti kamu avulasi tablazat is teljesen legbolkapott, nem tudni honnan vezetheto le barmelyik erteke.

plusz meg ugy tervezik, hogy az emberek 50%-at meg fogjak szivatni, tehat ugy kanyaritjak a szamokat, hogy a szamitott helyett a tablazat szazaleka legyen az alacsonyabb es az legyen ervenyes, vagyis meg a vizsgalat dijat is elbukja a hulye panaszkodo.

meg ha tuti is a siker, a kotelezo minimum 10%-os adoval, bekescsabara lemenessel, +60 nap idohuzassal sokan nem fogjak bevallalni, ezert fogja az eu lerugni a foeftarsakat megint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://regado.blog.hu/api/trackback/id/tr70452066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása