Utolsó kommentek

Totalcar.hu

Nincs megjeleníthető elem

Románia megmenekül

2008.09.22. 10:42 :: vomit

Úgy tűnik, van ahol abbahagyják a széllel szembe pisálást.

Törölte a környezetvédelmi adót a szenátus

A szenátus törölte a környezetvédelmi adót, melyet a regisztrációs adó megszüntetése után vezettek be. A kormány sürgősségi rendeletben határozott az autók forgalomba íratásakor fizetendő adóról.

A szenátus ezt a rendeletet módosította és arra kötelezi a kormányt, hogy az eddig befizetett összegeket térítse meg az állampolgároknak. A felsőház által elfogadott jogszabály kérdésében a végső döntést a képviselőház kell meghozza.

-------------------

A román regadót szintén érdekesen akarták kivetni, a behozott autókra korral növekvő terhet púpoztak volna. Szerencsére az EU kábé a csatlakozásuk másnapján oldalba rúgta őket, így először átalakították, aztán eltörölték az egészet.
Mi meg ülünk a szarkupacban tovább.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://regado.blog.hu/api/trackback/id/tr28675465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gtsongor 2008.09.22. 14:40:04

Tudod én Erdélyben élek, nem innék előre a medve bőrére. Túl sok magasrangú (pl. a miniszterelnök)jófiúnak van részesedése a Daciánál és...

ttttt 2008.09.25. 09:37:44

Romániában amúgy sem annyira vészes a helyzet. Az itteni regadó kb. harmada a magyarországinak.
süti beállítások módosítása